Søg
Close this search box.

Privatlivspolitik

Elwis Lighting A/S (“Elwis”) er forpligtet til at overholde de gældende bestemmelser i loven om beskyttelse af privatlivets fred og har udgivet denne vejledning for at hjælpe dig med at forstå, hvordan og hvorfor Elwis indsamler oplysninger fra dig, hvem sådanne oplysninger videregives til, og hvad dine rettigheder er. Du kan få adgang til vores hjemmesides uden at afsløre dine personlige data, men når du registrerer dig hos Elwis, vil du blive bedt om at give visse oplysninger om dig selv.


Hvilken information indsamler Elwis, og hvordan indhentes den?

Vi modtager oplysninger på en af to måder; enten direkte fra dig når du registrerer dig hos Elwis eller fra en tredjepart såsom kreditoplysningsbureauer (f.eks. for at vurdere din kreditvurdering).

Hvis du registrerer dig hos Elwis, vil du blive bedt om at give visse oplysninger såsom dit navn, adresse, oplysninger om dit kreditkort (kun hvis du betaler med kreditkort), telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan behandle og udføre din ordre , underrette dig om din ordrestatus og informere dig om særlige tilbud og kampagner.

Bemærk venligst at du ikke er juridisk forpligtet til at give Elwis personlige oplysninger, og enhver information gives efter din egen frie vilje og samtykke.


Hvordan bruger Elwis din information?

Elwis bruger den indsamlede information til:

  • At behandle dine ordrer
  • At administrere din Elwis konto
  • At administrere denne hjemmeside
  • At overvåge kundetrafikmønstre og brug af hjemmesiden for at hjælpe Elwis med at udvikle og forbedre hjemmesidens design og layout
  • At give dig besked om forbedring af vores tjenester, såsom ændringer på hjemmesiden, nye tjenester og særlige tilbud, der kan være af interesse.
Du accepterer, at vi kan bruge personlige oplysninger til at udføre kontrol mod svindel. Personlige oplysninger, som du giver, kan blive videregivet til et kreditoplysnings- eller svindelforebyggende bureau, som kan føre en fortegnelse over disse oplysninger. Hvis du har givet os tilladelse til at sende dig oplysninger om vores produkter og tjenester via telefon eller e-mail, vil Elwis gøre det i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på området.
 

Elwis holder kontakten med dig

Elwis ønsker at holde dig opdateret med information om nye sortimenter, særlige tilbud og forbedringer af denne side.
Hvis du beslutter, at du ikke ønsker, at Elwis kontakter dig, kan du anmode om, at Elwis holder op med at bruge dine oplysninger, og at Elwis stopper med at sende oplysninger til dig, eller at Elwis sletter enhver information om dig. Det gør du ved at skrive til Elwis på contact@elwis.com
Du kan i en kort periode efter framelding opleve fortsat at modtage mails. Dette slutter så snart din anmodning er blevet behandlet og systemet er opdateret.

Følg os på de sociale medier

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv en del af Elwis' lysende univers

Har du et Elwis produkt?

Skriv gerne en anmeldelse af det på Google – Det sætter vi pris på!