Søg
Close this search box.

Handelspolitik

De følgende vilkår og betingelser er gældende for alle ordre, der er placeret af kunden hos Elwis Lighting A/S, CVR 26188482 (“Elwis”) på dennes hjemmeside.

Ved at benytte Elwis’ hjemmeside og/eller lægge en ordre, har kunden accepteret de gældende vilkår og betingelser. Venligst læs og forstå disse før der lægges en ordre.

Vi forbeholder os retten til at opdatere disse vilkår og betingelser uden på forhånd at varsle dette til kunden. Ved hvert køb hos Elwis vil de på købstidspunktet oplyste vilkår og betingelser være gældende. 

Priser og leveringsomkostninger

Priserne der vises på Elwis’ hjemmeside inkluderer moms, men ikke leveringsomkostninger. I tilfælde hvor der tilføjes leveringsomkostninger til en ordre, vil denne fremgå af kurven, inden kunden selv bekræfter og betaler ordren. Såfremt en given ordre har en leveringsomkostning og Elwis gør brug af dellevering, vil kunden ikke blive opkrævet ekstra for dette. 

Bestilling og bekræftelse

Når kunden lægger en ordre, vil kunden modtage en ordrebekræftelse fra Elwis. Ligeledes vil kunden modtage en mail med tracking information, når ordren er afsendt fra Elwis’ lager. Skulle en vare mod forventningen ikke være på lager alligevel, vil en medarbejder fra Elwis kontakte kunden med information om alternative produkter eller ny leveringsdato. 

Levering, returnering og garanti

Elwis benytter PostNord til leveringer, og deres oplyste leveringstider er dem, Elwis læner sig op af. Forventet levering er inden for 1-3 dage. Her tæller kun almindelige arbejdsdage og dermed ikke weekender samt helligdage. Elwis afsender ikke ordrer mellem jul og nytår. Som kunde får man tilsendt tracking, så man altid ved, hvor langt pakken er. 

Ønsker man at returnere en vare, kan man gøre brug af sin 14 dages fortrydelsesret ved enten at nægte modtagelse eller ved at sende varen retur til Elwis. Det anbefales, at man kontakter Elwis først med henblik på at aftale refundering af varen. Varen bliver godkendt som retur, hvis den tilbageleveres ubrugt i original emballage.

Elwis følger den til enhver tid gældende lovgivning om garanti og yder service herefter. Står man som kunde med et produkt, hvor man ønsker at gøre brug af garantien, bør Elwis kontaktes. Garantien dækker ikke fejlbrug, slitage eller batterier.

Vi gør opmærksom på at det ikke er muligt at lægge ordrer til levering i lande udenfor Danmark, via vores hjemmeside eller webshop, og vi forholder os retten til at afvise enhver ordre lagt til levering i lande udenfor Danmark. Vi opforder til at man i stedet tager kontakt til, og benytter sig af en af vores eksklusive forhandlere.

Betalingsmetoder

Betales der i dansk valuta, kan Mobilepay og betalingskort anvendes. Benyttes udenlandsk valuta kan Mobilepay ikke benyttes. 

Sprog

Elwis kommunikerer på dansk og engelsk.

Ansvarsdækning

Elwis’ maksimale ansvar for at dække tab eller beskadigelse af produkter i forbindelse med kundens køb online er begrænset til den totale pris af ordren.

Ejerskab og rettigheder

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder, såsom varemærker og ophavsrettigheder på denne hjemmeside, er ejet af Elwis. Enhver brug af Elwis’ hjemmeside eller dens indhold, herunder kopiering eller lagring af sådant indhold helt eller delvist, bortset fra din egen personlige, ikke-kommercielle brug, er forbudt uden Elwis’ tilladelse.

 

Elwis Lighting A/S
CVR 26188482
Sandtoften 11
2820 Gentofte
Denmark
Phone: +45 70 20 10 24
E-mail: contact@elwis.com

Følg os på de sociale medier

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv en del af Elwis' lysende univers

Har du et Elwis produkt?

Skriv gerne en anmeldelse af det på Google – Det sætter vi pris på!