Søg
Close this search box.

Oplys dig selv med Elwis

Hvad vi gør

Vi hos Elwis vil gerne give lidt hjælp og indsigt i, hvad vi laver, vores produktserie, og hvordan de kan være i stand til at hjælpe og forbedre dit daglige liv.

Afhængigt af dit behov, og hvis du leder efter et produkt, der kan forbedre dit daglige arbejdsliv eller kan bruges i udendørs omgivelser, har vi måske lige noget for dig.

Siden 1953 har vi været i spidsen for innovationsprocessen, da vi har konstrueret belysningsløsninger til en række komplekse krav. Derfor har vi flere årtiers erfaring. Vi har opnået omfattende knowhow inden for belysning, og vi forstår, hvordan lyset i sig selv er helt afgørende for ethvert individ.

Tillid fra fagfolk

Uanset om du nyder at vandre i bjergene eller arbejde i mørke og trange rum, søger vi på Elwis at levere løsninger, der forbedrer din evne til at præstere på et højt niveau. Alle vores produkter er nøje udvalgt og spænder fra højtydende og kvalitetslygter, forlygter, arbejdslygter og meget mere.

Vores designs er designet til at levere naturligt lys i højeste grad, da vi forstår vigtigheden af ​​et højt CRI -niveau (farvegengivelsesindeks). Generelt betragtes ethvert niveau i spektret på 80-90 CRI som godt, men flere Elwis high-end produkter kan producere CRI-niveauer på 95+, hvilket er meget tæt på det faktiske solniveau.

Elwis produkter er bygget til lang levetid, da de kan tåle høje temperaturer, er vandtætte og kan modstå ekstremt tryk, som det ses her. Desuden er vores produkter skabt til at være fleksible og i stand til at fungere forskelligt afhængigt af situationen. For eksempel deler mange af vores produkter en fællesnævner, da indstillingerne for lumenudgang kan ændres, så de passer til brugerens behov.

Bedste praksis og bæredygtighed

Vi hos Elwis erkender, at vores produkter altid skal udvikles med elementet bæredygtighed i tankerne. Derfor tilstræber vi at sikre, at når det er muligt, er vores produkter lavet til at holde ved hjælp af bedste praksis og top-of-the-line materialer. De er ofte genopladelige, hvilket giver brugeren et alternativ til tørcellebatterier. På den måde er vores mål løbende at reducere vores CO2 -fodaftryk og give vores kunder en række produkter, der afspejler vores CSR -engagement.

Hvis du har kommentarer, spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at sende os en mail på contact@elwis.com

Følg os på de sociale medier

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv en del af Elwis' lysende univers

Har du et Elwis produkt?

Skriv gerne en anmeldelse af det på Google – Det sætter vi pris på!