Søg
Close this search box.
Land of Hope - Elwis

Elwis lights the Land of Hope

BLACK FRIDAY FRA ET HUMANITÆRT PERSPEKTIV

Black Friday nærmer sig og det kan mærkes. Allerede nu kan der overalt ses gode november tilbud, der strækker sig fra det fysiske landskab til det digitale.

Den sorte fredag kan i flere tilfælde en hel måned, måske endda længere. Der er Black November tilbud så langt øjet rækker, for ikke at glemme den digitale lillebror Cyber Monday, der finder sted i kølvandet på Black Friday, og Black Weekend naturligvis.

Hos Elwis har vi dog bestemt os for at gå en anden retning i år, og benytte anledningen til at gøre nytte for andre. Vi har derfor valgt at have en anderledes og mindre kommerciel tilgang til konceptet Black Friday. Vi benytter anledningen til at se ud i verden, samt investere i initiativer og tiltag, der hvor vi vurderer at vores produkter kan være til mest nytte og gavn.

EN LYS IDÉ

Hos Elwis er vi allerede godt på vej i udviklingen af bæredygtige løsninger, i forbindelse med fremstillingen af nye produkter.

Bæredygtige produkter såsom pandelamper eller lommelygter, er dog langt fra de eneste områder eller projekter, som vi arbejder på. Igennem en længere periode har vi arbejdet på at identificere en til flere områder og sammenhænge, hvor vi som virksomhed kan være til gavn, og hvor vores produkter kan bidrage med noget positivt.

I den forbindelse stødte vi på den fremragende NGO-organisation Land of Hope, der arbejder målrettet for at redde nigerianske børn. Here we firmly believe that our products will contribute with something positive to the everyday life of the children.

Mange børn i Nigeria lever under forfærdelige kår, hvor de beskyldes for at være hekse, hvilket i sidste ende kan have fatale konsekvenser, såsom tortur og død.

Land of Hope hjælper til med at sikre børnene en fremtid via skolegang og uddannelse, hvor deres faglige udvikling og potentiale kan indfries.

“Vi redder ikke kun børn. Vi bygger stærke personligheder, så de bliver levende beviser på, at overtro ingen berettigelse har i denne verden” – Land of Hope

FYSISK TILSTEDEVÆRELSE

Vi støtter Land of Hope, ved at sende partier bestående af lommelygter og pandelamper, samt udstyr der kan benyttes i, samt indgå som en aktiv del i flere undervisningssammenhænge.

Det tror vi på kan være med til at give børnenes undervisning, og hverdag, en ekstra dimension hvor de både kan lege og lære om lys, vigtigheden af lys, og hvad der er værd at oplyse. 

Hos Elwis ønsker vi at bidrage med det vi kan, hvor vi kan. Vi sætter en ære i at hjælpe andre, hvis behov og udfordringer matcher vores viden og produkter. 

Følg os på de sociale medier

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv en del af Elwis' lysende univers

Har du et Elwis produkt?

Skriv gerne en anmeldelse af det på Google – Det sætter vi pris på!