Søg
Close this search box.
Jagt & Outdoor

Elwis Lighting på Jagt & Outdoor

ELWIS LIGHTING PÅ JAGT & OUTDOOR

DAG 1|FREDAG

Fredag på Jagt og Outdoor messen startede med en hurtig udpakning, hvor Team Elwis hurtigt stod klar til at tage imod de besøgende på messen (se timelapse) 👇

Messen åbnede kl. 14, og løb frem til kl. 19 samme dag. Dem der mødte op, var en god blanding af jægere, outdoor entusiaster og småbørnsfamilier, der alle trodsede det gode vejr, til vores held.

Alt i alt var 2693 mennesker forbi på messens første dag.

Jagt & Outdoor - Dyreliv

DAG 2|LØRDAG

Lørdagen startede stille, men der blev løbende skruet op for tempoet. Omkring frokosttid var Elwis to repræsentanter fuldt i gang med at dele produkter ud til højre og venstre. 

Det stod ret hurtigt klart at vores pandelamper var i høj kurs, og matchede de ønskede kundesegmenters behov. Her var Elwis Wildlife H900, Elwis PRO H32OR, Elwis WALK THE DOG de absolutte bestsellere. 

I forhold til den generelle respons vi fik fra de besøgende, var at vores tilstedeværelse udfyldte et tomrum i forhold til hvad man ellers kunne erhverve sig af jagt- og outdoor relaterede produkter. 

Dette blev bekræftet af flere besøgende, der lagde vejen forbi. Enkelte havde endda spottet vores pandelampe Elwis PRO H600R, i det amerikanske outdoormagasin Outside Business Journal.

Førnævnte Elwis Wildlife H900R var generelt et stort trækplaster, især i blandt de jagtinteresserede, da dens indbyggede sensorfunktion blev anset som en stor fordel, da man i så fald kunne operere andet grej og udstyr, uden at skulle fifle rundt med knapper o. Lign. 

Af samme årsag var Elwis PRO H320R også meget populær, da den ligeledes er udstyret med en sensorfunktion – og vi må heller ikke glemme de eksklusive messerabatter, der tillod de besøgende at gøre et kup. 

5234 mennesker lagde vejen forbi på messens anden dag, hvilket kunne mærkes på den generelle travlhed.

Lørdagen sluttede med et nætværksarrangement for alle udstillerne, med mulighed for at dele ud af erfaringer, indgå i dialoger og danne grobund for mulige samarbejder.

DAG 3|SØNDAG

Søndagen startede stille, og som dagen skrev frem kunne man konstatere at småbørnsfamilierne var det dominerede segment på messens sidste dag.

Der var i højere grad mulighed for at snakke med ens nabostande, og smage på de kulinariske streetfood tilbud. 

Der var eksempelvis mulighed for råvildt, eller en flydende bøfsandwich, som det her ses 👉

Jagt & Outdoor - Bøfsandwich
Jagt & Outdoor - Hans FTZ

Sidste dag på messen bød på lidt flere besøgende end førstedagen, nemlig 3125. Dette gav et samlet besøgstal på 11052, for Jagt & Outdoor 2022. 

Hans Andersen fra FTZ lagde også vejen forbi årets messe, og tog sig tid til at stå model med Mads og Mikkel, der udgjorde Team Elwis på årets messe. 

Elwis og FTZ har et nært samarbejde, og det var hyggeligt med et besøg fra Hans – Vi ses igen på FTZ’s fagmesse senere på året.

Årets Jagt & Outdoor messe slukkede og lukkede kl. 16, og en time senere forlod Team Elwis så Odense Congress Center.

Vi tog hjem med gode erfaringer, ideer til kommende produkter og potentielle samarbejder i bagagen. 

De sidste 4 år har set en markant udvikling i hele outdooruniverset, hvor konkurrencen er skarp, og hvor kun det bedste er godt nok til den selektive og kvalitetsbevidste følgerskare. 

Det er noget vi ved at vi kan leve op til, og vi fortsætter vores outdoor eventyr ved at skræddersy og udvikle produkter, til dig og dine behov!

Vi håber på et glædeligt gensyn i 2024, hvor vi satser på at vende stærkt tilbage igen – med en masse nye og innovative produkter, der kan matche de mange ønsker. Vi tager i hvert fald hjem med en masse viden og en bredere forståelse for hvad der er behov for. 

Indtil da #explorewithelwis og følg vores rejse!

Følg os på de sociale medier

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv en del af Elwis' lysende univers

Har du et Elwis produkt?

Skriv gerne en anmeldelse af det på Google – Det sætter vi pris på!